Velkommen til vår nye medarbeider!


Vi har den glede av å ønske Morten Westby velkommen i Econ Nordic!

Morten Westby har en bachelor og en master med fordypning i logistikk, finans og ledelse. Han er en svært erfaren controller med omfattende kunnskap og erfaring fra både prosjekt-, avdeling- og virksomhetsnivå. Morten har ledererfaring samt bred kompetanse innen implementering av nye systemer, behovskartlegging, innføring og opplæring. Foruten å være en tallknuser er Morten en aktiv familiefar som bruker mesteparten av fritiden på familieaktiviteter og trening. Når muligheten byr seg, dyrker Morten matlagning- og sportsinteressen.

Med sin lange erfaring er vi sikre på at Morten vil være en verdifull tilføyelse til Econ Nordic og vi ønsker ham velkommen inn i Econ familien.

Vi er også stolte av å kunngjøre at med Morten på laget har Econ Nordic nådd en milepæl på 10 ansatte. Med 10 ansatte i selskapet, er vi godt posisjonert for å møte de stadig økende behovene til våre kunder, samt bygge videre på nye samarbeid!

Fra venstre: Eirik Dønjar, Even Eliassen, Sandra Pettersen, Asbjørn Olsen, Kevin Nordvoll, Peter Karlsaune, Øyvind Lundenes.