Vi ønsker vår nye medarbeider velkommen!

Vi i Econ Nordic har gode nyheter å komme med!

På laget har vi nå fått Wilde Pütz-Fritzøe som ny prosjektleder. Etter 10 år i både Oslo og Sveits, har Wilde flyttet hjem til Trondheim igjen, med mann og barn. Det er vi glade for!

Wilde Pütz Fritzøe

Wilde har en mastergrad fra Universitetet i Lausanne, innen Strategi og ledelse. I Sveits jobbet hun som konsulent for både små og store selskaper, som en del av studiet. Hun fikk være med å utvikle et nyoppstartet selskap fra idé til lansering. Hun var også utplassert en periode på hovedkontoret til Nestlé i Sveits. Wilde har i tillegg jobbet flere år med å bistå små og store selskaper, både nasjonalt og internasjonalt, med digital transformasjon. Hun forstår viktigheten for selskaper å tenke innovativt, forstå sammenhengen mellom IT og strategi, og gjennomføring av gode endringsprosesser. Wilde har en evne til å alltid tenke muligheter og er utrolig god på nettverksbygging og salg. Salgserfaringen, kombinert med strategisk forståelse og fokus på digital transformasjon, gjør henne rustet til å hjelpe selskaper med å nå nye høyder.

 Vi gleder oss til å følge Wilde på reisen sammen med oss i Econ Nordic!