Velkommen
Om Econ Nordic

Econ Nordic tilbyr økonomistyring, ledelse og controlling on-demand. Vi utarbeider samfunns- og bedriftsøkonomiske analyser og holder kurs og foredrag innen økonomi, virksomhetsstyring og ledelse.  Vårt fokus er å hjelpe våre samarbeidspartnere å få det meste ut av sin organisasjon.

Ny teknologi og store fremsteg innen datahåndtering krever en redefinisjon av økonomifunksjonen for å lykkes i dagens marked. Vi hjelper våre partnere med å møte disse utfordringene ved å strømlinjeforme administrasjon og økonomi, identifisere og skreddersy riktig rapportering til riktig nivå og fristille interne ressurser til verdiskapende tiltak. Econ Nordic ble etablert i årsskiftet 2017/18, med grunntanken om å kunne tilføre bedrifter og organisasjoner økonomistøtte og prosjektledelse «on demand».  Den støtten du trenger, når du trenger den.

Våre kunder
Utsagn fra fornøyd kunde
«Econ Nordic leverte raskt og profesjonelt og vi er veldig fornøyde med tjenesten de leverte»

Edvard Moser

Professor Kavli Institute for Systems Neuroscience
VÅRE MEDARBEIDERE
Bli kjent med oss som jobber i Econ Nordic

Econ Nordic ble etablert i årsskiftet 2017/18, med grunntanken om å kunne tilføre bedrifter og organisasjoner økonomistøtte og prosjektledelse «on demand». Den støtten du trenger, når du trenger den.

Eirik Dønjar

Senior Økonomikonsulent / Partner
Eirik Dønjar har mastergrad i Samfunnsøkonomi fra Handelshøyskolen BI og EM Strasbourg Business School og har bred kunnskap og erfaring innen prosjektøkonomi, økonomi- og virksomhetsstyring, Eirik har lang erfaring fra forsvaret og gjennomføring av omfattende og komplekse prosjekter. Eirik er en av grunnleggerne av Econ Nordic.

Øyvind Lundenes

Senior Økonomikonsulent / Partner
Øyvind Lundenes er samfunnsøkonom fra NTNU med næringsøkonomi og statistikk som sine spesialområder. Han har bred erfaring fra en rekke prosjekter, og som økonomiansvarlig for flere store forskningsprosjekter. Øyvind har lang erfaring fra store omstillingsprosesser og innføring av nye systemer i offentlig sektor.  Øyvind er en av grunnleggerne av Econ Nordic.