Velkommen
Om Econ Nordic

Econ Nordic tilbyr økonomistyring, ledelse og controlling on-demand. Vi utarbeider samfunns- og bedriftsøkonomiske analyser og holder kurs og foredrag innen økonomi, virksomhetsstyring og ledelse.  Vårt fokus er å hjelpe våre samarbeidspartnere å få det meste ut av sin organisasjon.

Ny teknologi og store fremsteg innen datahåndtering krever en redefinisjon av økonomifunksjonen for å lykkes i dagens marked. Vi hjelper våre partnere med å møte disse utfordringene ved å strømlinjeforme administrasjon og økonomi, identifisere og skreddersy riktig rapportering til riktig nivå og fristille interne ressurser til verdiskapende tiltak. Econ Nordic ble etablert i årsskiftet 2017/18, med grunntanken om å kunne tilføre bedrifter og organisasjoner økonomistøtte og prosjektledelse «on demand».  Den støtten du trenger, når du trenger den.

Våre kunder
Utsagn fra fornøyd kunde
«Econ Nordic leverte raskt og profesjonelt og vi er veldig fornøyde med tjenesten de leverte»

Edvard Moser

Professor Kavli Institute for Systems Neuroscience
VÅRE MEDARBEIDERE
Bli kjent med oss som jobber i Econ Nordic

Econ Nordic ble etablert i årsskiftet 2017/18, med grunntanken om å kunne tilføre bedrifter og organisasjoner økonomistøtte og prosjektledelse «on demand». Den støtten du trenger, når du trenger den.

Eirik Dønjar

Senior Økonomikonsulent / Partner
Eirik Dønjar har mastergrad i Samfunnsøkonomi fra Handelshøyskolen BI og EM Strasbourg Business School og har bred kunnskap og erfaring innen prosjektøkonomi, økonomi- og virksomhetsstyring, Eirik har lang erfaring fra forsvaret og gjennomføring av omfattende og komplekse prosjekter. Eirik er en av grunnleggerne av Econ Nordic.

Øyvind Lundenes

Senior Økonomikonsulent / Partner
Øyvind Lundenes er samfunnsøkonom fra NTNU med næringsøkonomi og statistikk som sine spesialområder. Han har bred erfaring fra en rekke prosjekter, og som økonomiansvarlig for flere store forskningsprosjekter. Øyvind har lang erfaring fra store omstillingsprosesser og innføring av nye systemer i offentlig sektor.  Øyvind er en av grunnleggerne av Econ Nordic.

Anders Langmaack Lindås

Senior systemutvikler
Anders Lindås har studert informatikk ved NTNU og er en full-stack utvikler med svært lang erfaring innen programvareutvikling, webutvikling og visuelle produksjoner. Han har erfaring fra en rekke utviklingsprosjekter fra både privat og offentlig sektor. Siden 2017 år har Anders fokusert på mulighetene innen AR/VR, kunstig intelligens og samarbeid på tvers av plattformer.

Mariann Gundersen

Junior prosjektleder
Mariann Gundersen er Siviløkonom fra UiT Norges arktiske universitet med spesialisering innen marked og strategi. Hun har stor interesse for økonomistyring og strategiske prosesser i organisasjoner. Hun har erfaring fra organisering av større arrangementer og verdivurderinger i forbindelse med virksomhetsoverdragelse.

Even Richardsen Eliassen

Junior prosjektleder
Even Eliassen har en mastergrad I finansiell økonomi fra NTNU med fagdybden i dataanalyse ved bruk av kvantitative metoder. Han har stor interesse for programmering og bruk av dataverktøy for å løse økonomiske problemstillinger. Even har også lang erfaring fra e-sport. Han har vært kaptein for Norges fremste Dota-lag og har vunnet flere store turneringer.

Benjamin Hagh

Junior prosjektleder
Benjamin Hagh har en Bachelor i HR-Ledelse fra Nord Universitet med spesialisering innenfor Arbeidsrett og Organisasjonspsykologi. Han har stor interesse for å utnytte prosjekt som arbeidsform innad i større og mer komplekse organisasjoner. Benjamin har også lang erfaring innen public speaking og B2B salg