Sterk vekst i Econ Nordic!

2022 har så langt vært et meget spennende år for Econ Nordic! Vi har bygd på eksisterende samarbeid og etablert nye prosjekter med nye samarbeidspartnere. Dette har skapt spennende muligheter for oss, og i løpet av høsten utvider vi vårt team med fire nye medarbeidere.

Sandra Pettersen, Asbjørn Olsen, Kevin Nordvoll og Peter Karlsaune

Vi har den glede av ønske Sandra, Asbjørn, Kevin og Peter velkommen til Econ Nordic!

Sandra Pettersen er Siviløkonom fra NTNU med spesialisering innenfor økonomistyring og ledelse og startet i Econ Nordic 15. september. Hun har stor interesse for digitale løsninger og hvordan disse kan bidra til å effektivisere arbeidsflyten på organisasjonsnivå. Sandra har erfaring fra endringsledelse og implementering av nye regnskapssystemer både i små og mer komplekse organisasjoner. Når Sandra ikke er på kontoret, fyller hun hverdagen med turer på de mange hyttene i bymarka og treningsøkter på 3T.

Asbjørn Olsen startet hos oss 15. september og har en mastergrad i finansiell økonomi fra NTNU med spesialisering i finansiell styring og kvantitative analyser. Han har stor interesse for risikostyring og bruk av ulike verktøy for finansiell modellering og dataanalyse, og jobber høsten 2022 med publisering av en artikkel om risikostyring. Asbjørn har også flere års erfaring innen bank og finans. Asbjørn er som mange andre nordmenn født med ski på beina, i vinterhalvåret finner du han ikke bare i bymarka på langrennski, men også i fjellet på randonee.

Kevin Nordvoll har mastergrad i global ledelse og bachelorgrad i økonomi og ledelse fra Nord universitet med spesialisering i bærekraftig virksomhetsstyring og rapportering. Kevin ble en del av teamet 1. oktober og har stor interesse for strategisk økonomistyring og verdiskapning i prosjekter. Han har erfaring fra omfattende internasjonale utviklingsprosjekter og organisering og konseptualisering av konferanser, samt dataanalyse i store forskningsprosjekter. Kevin er en aktiv og musikalsk gladlaks fra Nord-Norge som trives like godt med gitaren på fanget som han gjør på fjellet, både med og uten ski på beina.

Peter Karlsaune er siste, men slettes ikke minste, tilskudd til Econ Nordic og starter 1. desember. Han er en teknologi-interessert samfunnsviter med variert arbeidsbakgrunn og har mer enn ti års erfaring med prosjektledelse fra privat og offentlig sektor. Peter kommer til oss fra NTNU hvor han siden 2015 har koordinert forsknings- og innovasjonsprosjekter ved forskningssenteret CASA. På fritiden er Peter en aktiv familiefar som trives aller best på fjellet og sjøen. I 40-årsgave til seg selv kjøpte han skateboard, noe han foreløpig behersker nokså dårlig

Vi ønsker våre nye medarbeidere hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å tilby deres tjenester til våre kunder.