Vi ønsker velkommen til tre nye medarbeidere

De siste månedene i Econ Nordic har vært preget av endring, vekst, og utallige kaffepauser i vårt nye sofahjørnet på kontoret vårt på Solsiden. Her flyttet vi inn i oktober 2023 og et nytt kapittel for oss var i gang.

Nasjonalt sett har flere utøvere tatt steg mot legendestatus det siste året, slik som Johannes Høstflot Klæbo, Jakob Ingebrigtsen og Johannes Thingnes Bø. For oss i Econ Nordic, er valgene vi tar hver dag nøye planlagt og med på å bevege oss i en retning av at også vi en dag kan kalles legender! En aktør som har sprintegenskapene til Johannes gjennom tilpasningsdyktighet og evnen til å ta avgjørelser på riktig tidspunkt, utholdenheten til Jakob hvor vi har et team som er rustet for utfordringer og endringer, samt treffsikkerheten til Johannes, med riktig kompetanse og utvikling av talenter. Vi evner å møte etterspørselen i markedet, vi tør å satse på det vi tror på og vi er tro mot oss selv.

Som en del av denne utviklingen, har vi de siste par månedene ansatt 3 nye talenter, som vi ønsker å gi et skikkelig velkommen til!

Møt Hiader Qureshi, Håkon Aune og Hannah Seggewiss.

Haider er samfunnsøkonom fra NTNU, med spesialisering i statistikk og IT. Han har erfaring med datahåndtering, bærekraft og prosjektledelse. Og han har bidratt til utvikling og implementering av systemer som forbedrer operasjonell effektivitet i både små og store organisasjoner. Haider har utholdenheten vi ser etter som både har syklet Oslo-Stavanger og Oslo-Kiel!

Håkon er i ferd med å fullføre en mastergrad som Siviløkonom hos NTNU med spesialisering i økonomistyring. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Håkon har blant annet erfaring som økonomijournalist hos Finansavisen og Adresseavisen/MN24. Håkon finner du ofte i buldreveggen og han har styrken til å bevege seg raskt i riktig retning.

Hannah har studert internasjonal markedsføring ved NTNU og økonomi på University of Sunshinecoast i Australia. Hannah har en variert arbeidsbakgrunn og har erfaring med lønnsområdet og forskningsprosjekter fra både privat og offentlig sektor. På fritiden er Hannah en aktiv sunnfjording som trives best på hesteryggen eller med ski på beina.  Med henne på laget får vi en eventyrlysten medarbeider som trives ute i naturen!

Vi ønsker dem alle hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å se hvor denne reisen tar oss i tiden fremover!