Vi ønsker våre nye medarbeidere velkommen!

Det siste året har vært en krevende periode for mange, og Econ Nordic er ikke noe unntak. Til tross for utfordringene har våre medarbeidere stått hardt på og levert over alle forventninger. Dette har skapt spennende muligheter for oss, og i løpet av høsten utvider vi vårt team med tre nye medarbeidere.

Even, Mariann, Øyvind og Anders

Vi har den glede av ønske Mariann, Even og Anders velkommen til Econ Nordic!

Mariann Gundersen startet i Econ Nordic i slutten av august og hadde sin første dag i våre nye lokaler på Brattørkaia. Mariann er Siviløkonom fra UiT Norges arktiske universitet med spesialisering innen marked og strategi. Hun har stor interesse for økonomistyring og strategiske prosesser i organisasjoner. Mariann bringer med seg nye perspektiver og en spennende bakgrunn og vi gleder oss til å se henne i aksjon!

Even Eliassen var andremann ut og startet hos oss 1. oktober. Even har mastergrad i finansiell økonomi fra NTNU med fagdybden i dataanalyse ved bruk av kvantitative metoder. Han har stor interesse for programmering og bruk av dataverktøy for å løse økonomiske problemstillinger. Even har også lang erfaring fra e-sport. Han har vært kaptein for Norges fremste Dota-lag og har vunnet flere store turneringer. I tillegg til å løfte vårt bedriftslag til nye høyder bringer Even med seg en sterk kvantitativ bakgrunn og vi ønsker ham hjertelig velkommen!

Årets siste tilskudd til teamet er Anders Lindås som starter 1. november. Anders er en full-stack utvikler med svært lang erfaring innen programvareutvikling, webutvikling og visuelle produksjoner. Han lider av kronisk nysgjerrighet som, sammen med hans brede disiplinære forståelse, gir ham en helhetsforståelse for god prosjektstyring. Siden 2017 har Anders fokusert på mulighetene innen AR/VR, kunstig intelligens og samarbeid på tvers av plattformer. Anders er spydspissen for vår nye satsning på IT og systemutvikling og vi er stolte og glade for å ha ham om bord!

Vi ønsker våre nye medarbeidere hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å tilby deres tjenester til våre kunder.