Vi ønsker Trond Moen velkommen!

Econ Nordic utvider, og fra 1. august starter Trond Moen som partner / senior økonomikonsulent hos oss. Trond er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, med en mastergrad i finans og bedriftsøkonomi. Trond har bred kunnskap og kompetanse innen økonomi- og virksomhetsstyring, prosjektledelse, og økonomisk analyse. I tillegg besitter Trond en unik kompetanse knyttet til alle deler av prosessen rundt innføring av eiendomsskatt i kommunal sektor.

Gjennom sin solide økonomiske utdanning og varierte erfaring vil Trond bli et sterkt bidrag til Econ Nordic, og vi gleder oss til å kunne tilby hans tjenester til våre kunder. Vi er veldig glade for at Trond har kommet til oss og ønsker ham hjertelig velkommen!Denne artikkelen er skrevet
av Øyvind Lundesnes,
partner i Econ Nordic.